Dünya Süt Günü Kapsamında İlköğretim Öğrencilerine Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi Anlatıldı

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından 21 Mayıs Dünya Süt Günü kapsamında Zonguldak Merkez Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencileri gerçekleştirilen etkinlikte “İlköğretim Öğrencilerine Yönelik Bilinçli Süt ve Süt Ürünleri Tüketimi” başlıklı sunum GIDAMER Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İrem UZUNSOY tarafından yapıldı. Süt, peynir, yoğurt, tereyağı, dondurma eldesi ve tüketimine yönelik 1E sınıf öğrencilerinin bilgilendirildiği etkinlikte çok sayıda soru cevaplandı. Sunum bittikten sonra Sınıf Öğretmenleri Mustafa TURGUT ile GIDAMER Müdür Yardımcıları Öğr. Gör.  Dr. Sinem ÇOLAK ve Öğr. Gör. Utku DURAN hocalarımızla beraber öğrencilere hediyeleri verildi.