Dünya Süt Günü Kapsamında Anaokullarında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi Anlatıldı

Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu’nun desteği ile Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından 21 Mayıs Dünya Süt Günü kapsamında Çaycuma Hayriye-Hayrullah Saki Anaokulu ile Çaycuma Anaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte “Anaokulu Öğrencilerine Yönelik Bilinçli Süt ve Süt Ürünleri Tüketimi” başlıklı sunum Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu Müdürü ve GIDAMER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi İrem UZUNSOY tarafından yapıldı. Süt, peynir, yoğurt, tereyağı, dondurma eldesi ve tüketimine yönelik anaokulu öğrencilerinin bilgilendirildiği etkinlikte çok sayıda soru cevaplandı.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı - Her Hakkı Saklıdır
[]
IPv6 Etkin