Dünya Süt Günü Kapsamında Anaokullarında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi Anlatıldı
Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu’nun desteği ile Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından 21 Mayıs Dünya Süt Günü kapsamında Çaycuma Hayriye-Hayrullah Saki Anaokulu ile Çaycuma Anaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte “Anaokulu Öğrencilerine Yönelik Bilinçli Süt ve Süt Ürünleri Tüketimi” başlıklı sunum Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu Müdürü ve GIDAMER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi İrem UZUNSOY tarafından yapıldı. Süt, peynir, yoğurt, tereyağı, dondurma eldesi ve tüketimine yönelik anaokulu öğrencilerinin bilgilendirildiği etkinlikte çok sayıda soru cevaplandı.
- Dünya Süt Günü Kapsamında Anaokullarında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi Anlatıldı
- GIDAMER ve Gıda Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından “GIDA ve SAĞLIK İLİŞKİSİ” başlıklı konferans düzenledi
- Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından Lise Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen etkinlikleri düzenlendi
- GIDAMER “GIDA SEKTÖRÜNDE İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ” BAŞLIKLI KONFERANS DÜZENLEDİ
- Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen ile İlkokul Öğrencilerine Yönelik Bilinçli Gıda Tüketimi başlıklı etkinlikler gerçekleştirildi
- GIDAMER ve Gıda Mühendisliği tarafından Ortaokul Öğrencilerine yönelik Sağlıklı Beslenme Etkinliği düzenlendi
- GIDAMER Gıda Mühendisliği öğrencilerine yönelik Kariyer Günü düzenledi
- Ev Hanımlarına Hijyen Eğitimi
- Gıda Hijyeni ve El Hijyeni Eğitimleri
- Süt Günü Etkinliği
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı - Her Hakkı Saklıdır
IPv6 Etkin