Gıda Hijyeni ve El Hijyeni Eğitimleri
Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) ile Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen etkinlikte 30 Mayıs-31 Mayıs-1 Haziran 2016 tarihleri süresince Velioğlu İlkokulu, Kayıkçılar İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Şehit Hasan Yağlı İlkokulu, İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu, 75. Yıl İlkokulu olmak üzere Çaycuma’da bulunan 6 ilkokulda Yrd. Doç. Dr. Özge ALGAN CAVULDAK, Yrd. Doç. Dr. Özge Duygu OKUR, Yrd. Doç. Dr. Ümran ALAN tarafından “Gıda Hijyeni” Gıda Mühendisliği öğrencileri Ufuk Yazıcı, Beyzanur Ayyıldız, Gülşah Albayrak, Elif Dağcı, Aslıhan Ayan, Büşra Azgı tarafından “El Hijyeni” eğitimi verilmiştir. İlkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan eğitimlerde gıda kaynaklı hastalıkların önlenmesi amacıyla uyulması gereken kurallar ve doğru el yıkama yöntemleri vurgulanmış ve yoğun ilgi ile karşılaşılmıştır.
- Dünya Süt Günü Kapsamında Anaokullarında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi Anlatıldı
- GIDAMER ve Gıda Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından “GIDA ve SAĞLIK İLİŞKİSİ” başlıklı konferans düzenledi
- Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından Lise Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen etkinlikleri düzenlendi
- GIDAMER “GIDA SEKTÖRÜNDE İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ” BAŞLIKLI KONFERANS DÜZENLEDİ
- Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen ile İlkokul Öğrencilerine Yönelik Bilinçli Gıda Tüketimi başlıklı etkinlikler gerçekleştirildi
- GIDAMER ve Gıda Mühendisliği tarafından Ortaokul Öğrencilerine yönelik Sağlıklı Beslenme Etkinliği düzenlendi
- GIDAMER Gıda Mühendisliği öğrencilerine yönelik Kariyer Günü düzenledi
- Ev Hanımlarına Hijyen Eğitimi
- Gıda Hijyeni ve El Hijyeni Eğitimleri
- Süt Günü Etkinliği