GIDAMER Gıda Mühendisliği öğrencilerine yönelik Kariyer Günü düzenledi

Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü Çaycuma MYO Konferans salonunda “Kariyer Günü” düzenlendi. Merkezimiz Müdür Yardımcıları ve Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özge Duygu Okur, öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ümran Alan, Gıda Mühendisliği öğrencileri ve misafirlerin yer aldığı etkinliğe konuşmacı olarak Çaycuma İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Coşkun Ulutaş, Türkova Süt Fabrikası Sorumlu Fabrika Müdürü Necla Gültepe, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Zonguldak İl Temsilcisi Tuğrul Dereli, Çaycuma İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde görevli Gıda Mühendisi Mücahit Güleş katıldı. Kamu ve özel sektörde görev yapan konuşmacılar değerli tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin mesleklerini daha iyi tanıyarak iş hayatına daha iyi hazırlanmaları gerekliliği vurgulandı. Sunumlarının ardından katılımcılar öğrencilerin sorularını yanıtladı. Program sonunda katılımcılara Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özge Algan Cavuldak tarafından teşekkür belgesi ve üniversitemizin çeşitli hediyeleri takdim edildi.