Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen ile İlkokul Öğrencilerine Yönelik Bilinçli Gıda Tüketimi başlıklı etkinlikler gerçekleştirildi

Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından 24-25 Nisan 2018 tarihlerinde Saltukova Gazi Ortaokulu, Gemiciler Ortaokulu, Mimar Sinan Ortaokulu, Barbaros Kutlutaş Ortaokulu olmak üzere Çaycuma’da bulunan 4 ortaokulda “Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen” başlıklı sunum; 2-3 Mayıs 2018 tarihlerinde ise Velioğlu İlkokulu, Atatürk İlkokulu, İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu, 75. Yıl İlkokulu olmak üzere Çaycuma’da bulunan 4 ilkokulda “İlkokul Öğrencilerine Yönelik Bilinçli Gıda Tüketimi” başlıklı sunum Dr. Öğr. Üyesi Özge Algan Cavuldak, Dr. Öğr. Üyesi Özge Duygu Okur, Dr. Öğr. Üyesi Ümran Alan ve Dr. Öğr. Üyesi Fungadül Erem ile Gıda Mühendisliği öğrencileri Damlanur Kaya, Gülbahar Horoz, Yasemin Arslan, Beyzanur Kayalı tarafından gerçekleştirilmiştir. Yoğun ilgi ile karşılaşılan etkinliklerde ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin çok sayıda sorusu yanıtlanmıştır.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı - Her Hakkı Saklıdır
[]
IPv6 Etkin