Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından Lise Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen etkinlikleri düzenlendi
Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından 24-25 Nisan 2019 tarihlerinde Oktay ve Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Fen Lisesi ve Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde “Lise Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen” başlıklı sunumlar Dr. Öğr. Üyesi Özge ALGAN CAVULDAK, Dr. Öğr. Üyesi Ümran ALAN ve Dr. Öğr. Üyesi Ferhat ŞEN tarafından gerçekleştirildi. Gıda kaynaklı riskler, gıda kaynaklı hastalıklar ve bunlara bağlı olarak gıda güvenliği, hijyen ve sanitasyon kurallarının öneminin vurguladığı etkinliklerde öğrencilerden gelen birçok soru cevaplandı.
- Dünya Süt Günü Kapsamında Anaokullarında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi Anlatıldı
- GIDAMER ve Gıda Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından “GIDA ve SAĞLIK İLİŞKİSİ” başlıklı konferans düzenledi
- Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından Lise Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen etkinlikleri düzenlendi
- GIDAMER “GIDA SEKTÖRÜNDE İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ” BAŞLIKLI KONFERANS DÜZENLEDİ
- Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen ile İlkokul Öğrencilerine Yönelik Bilinçli Gıda Tüketimi başlıklı etkinlikler gerçekleştirildi
- GIDAMER ve Gıda Mühendisliği tarafından Ortaokul Öğrencilerine yönelik Sağlıklı Beslenme Etkinliği düzenlendi
- GIDAMER Gıda Mühendisliği öğrencilerine yönelik Kariyer Günü düzenledi
- Ev Hanımlarına Hijyen Eğitimi
- Gıda Hijyeni ve El Hijyeni Eğitimleri
- Süt Günü Etkinliği
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı - Her Hakkı Saklıdır
IPv6 Etkin