Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından Lise Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen etkinlikleri düzenlendi

Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından 24-25 Nisan 2019 tarihlerinde Oktay ve Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Fen Lisesi ve Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde “Lise Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen” başlıklı sunumlar Dr. Öğr. Üyesi Özge ALGAN CAVULDAK, Dr. Öğr. Üyesi Ümran ALAN ve Dr. Öğr. Üyesi Ferhat ŞEN tarafından gerçekleştirildi. Gıda kaynaklı riskler, gıda kaynaklı hastalıklar ve bunlara bağlı olarak gıda güvenliği, hijyen ve sanitasyon kurallarının öneminin vurguladığı etkinliklerde öğrencilerden gelen birçok soru cevaplandı.