Haberler
- GIDAMER “GIDA SEKTÖRÜNDE İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ” BAŞLIKLI KONFERANS DÜZENLEDİ
- Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen ile İlkokul Öğrencilerine Yönelik Bilinçli Gıda Tüketimi başlıklı etkinlikler gerçekleştirildi
- GIDAMER ve Gıda Mühendisliği tarafından Ortaokul Öğrencilerine yönelik Sağlıklı Beslenme Etkinliği düzenlendi
- GIDAMER Gıda Mühendisliği öğrencilerine yönelik Kariyer Günü düzenledi
- Ev Hanımlarına Hijyen Eğitimi
- Gıda Hijyeni ve El Hijyeni Eğitimleri
- Süt Günü Etkinliği
- GIDAMER “GIDA ZEHİRLENMELERİ VE MEDYAYA YANSIMALARI” BAŞLIKLI KONFERANS DÜZENLEDİ
- Bülent Ecevit Üniversitesi’nde Gıda Güvenliğinin Önemi Konuşuldu
- GIDAMER 1-3 Haziran 2015 tarihlerinde “Sağlıklı Beslenme-Çocuk Beslenmesi” başlıklı etkinliği gerçekleştirdi
- BEÜ Gıda Mühendisliği Bölümü ve GIDAMER’in ortaklaşa düzenlediği ‘Dünya Süt Günü’ etkinliği 28 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirildi
- Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından Lise Öğrencilerine Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen etkinlikleri düzenlendi
- GIDAMER ve Gıda Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından “GIDA ve SAĞLIK İLİŞKİSİ” başlıklı konferans düzenledi
- Dünya Süt Günü Kapsamında Anaokullarında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi Anlatıldı
- Gastronominin Dünü, Bugünü, Yarını” başlıklı online söyleşi gerçekleştirildi
- Araştırma Merkezimiz ve Çaycuma Gıda ve Tarım MYO Gıda Kulübü Ortaklığıyla Dünya Gıda Günü Etkinliği Düzenlendi
- Araştırma Merkezimiz, Çaycuma Manda Yoğurdunun Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Yaygınlaşması Çalışmasına Katıldı
- Araştırma Merkezimiz, “Çaycuma Manda Yoğurdunun Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Yaygınlaşması, Üretiminin ve Gıda Güvenliğinin Arttırılması” ile ilgili olarak Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ve Çaycuma Manda Yet. Bir. ile değerlendirme toplantısı yaptı
- Araştırma Merkezimiz, "Coğrafi İşaret Tescilli Çaycuma Manda Yoğurdu'nun Üretiminin Arttırılması Amacıyla Çaycuma İlçe Tarım ve Orman Müdürü, Çaycuma TSO Başkanı ve Manda Yetiştiricileri Birlik Başkanı İle Görüşmeler Yaptı
- Dünya Süt Günü Kapsamında İlköğretim Öğrencilerine Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi Anlatıldı
Gastronominin Dünü, Bugünü, Yarını” başlıklı online söyleşi gerçekleştirildi
Üniversitemiz Sakine Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından ‘Gastronominin Dünü, Bugünü, Yarını’ başlıklı etkinlik 28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 15:00‘de çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Üniversitemiz Devrek MYO Aşçılık Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. İhsan Kazkondu, Öğr. Gör. Seracettin Gürbüz ve Öğr. Gör. Sercan Kadem’in konuşmacı olarak yer aldığı söyleşiye Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları katılım sağladı.
Gastronominin gelişim süreci ve aşamaları, gastronomi alanında trendler ve gastronominin geleceğinin konuşulduğu programda katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılması ile program sona erdi. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı - Her Hakkı Saklıdır
IPv6 Etkin