Haberler

Gastronominin Dünü, Bugünü, Yarını” başlıklı online söyleşi gerçekleştirildi

Küçült Yazı Tipi Büyüt
Üniversitemiz Sakine Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından ‘Gastronominin Dünü, Bugünü, Yarını’ başlıklı etkinlik 28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 15:00‘de çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Üniversitemiz Devrek MYO Aşçılık Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. İhsan Kazkondu, Öğr. Gör. Seracettin Gürbüz ve Öğr. Gör. Sercan Kadem’in konuşmacı olarak yer aldığı söyleşiye Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları katılım sağladı.

Gastronominin gelişim süreci ve aşamaları, gastronomi alanında trendler ve gastronominin geleceğinin konuşulduğu programda katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılması ile program sona erdi. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı - Her Hakkı Saklıdır
[]
IPv6 Etkin